Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt Meer informatie

PORTUGAL

São Brás de Alportel

São Brás de Alportel

De gemeente van Sao Bras de Alportel beslaat een oppervlakte van ongeveer 153 km2 en heeft ongeveer 11.000 inwoners. 

 

Het gebied beschikt over uitgebreide plantages van kurkeik voor commerciële en industriële ontwikkeling en São Brás de Alportel was jarenlang het centrum van kurkproductie in Portugal en de wereld. De groeiende bevolking en het economische belang leidde tot de oprichting van de gemeente in 1914. De geleidelijke overdracht van de kurk industrie naar het centrum en het noorden van Portugal heeft de gemeente ertoe doen leiden dat zij in de afgelopen decennia andere bronnen van economische welvaart moesten verwezenlijken. 

 

Buiten de stad van São Brás nestelen prachtige dorpjes tussen de heuvels; men ziet de muren van witgekalkte stenen knipperen in de zon met de kleurrijke omlijsting van ramen en deuren. 

 

São Brás de Alportel is een regio met zuivere lucht en adembenemend uitzicht om elke hoek. Hier is het gemakkelijk om te geloven dat de tijd heeft stilgestaan en als u deze gemeente leert kennen ontdekt u dat deze locatie een goed verborgen geheim van de Algarve is. 

 

Paaszondag in São Brás de Alportel is een glorieuze, vreugdevolle gelegenheid. De straten zijn bekleed met bloemen en groen,en een prachtige parade schittert door de straten onder het gezang van het koor.  Duizenden toeschouwers komen naar dit fesitval dat een ware Portugese sfeer heeft. Zeker een evenement om niet te missen.

 

Ook één van onze kantoren is gevestigd in São Brás de Alportel. Op het plein aan de hoofstraat van de stad is ons kantoor gelegen. Wij verwelkomen u graag om uw wensen te bespreken en u te helpen bij het vinden van uw droomwoning onder de Portugese zon! 

 

Klik hieronder voor ons huizenaanbod van: 

 

- Villa's te koop in São Bras de Alportel / Villa Kopen in São Bras de Alportel 

Foto's