Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt Meer informatie

PORTUGAL

Uitdagende baan als makelaar in de Algarve!

Makelaar

Ben je op zoek naar een uitdagende baan in de makelaardij? Wil je werken bij één van de beste makelaarsorganisatie in de Algarve binnen een gemotiveerd en enthousiast team? Dan ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn!

 

Dit ga je doen

Op maandag begint je werkweek met een teamvergadering om 9 uur. Na de vergadering bereid je jezelf voor om naar een bezichtiging te gaan. Na de bezichtiging spreek je met je potentiële kopers af wanneer het volgende contactmoment zal zijn en benut je elke gelegenheid om hen deze week te helpen hun droomhuis te vinden terwijl ze hier zijn.

 

In de middag bel je de klanten die je vorige week hebt ontmoet. Ze toonden interesse in een van de huizen die je had laten zien. Terwijl je met ze praat, vertellen ze je dat ze een bod willen doen, maar dat ze nog wat vragen hebben. Jij beantwoordt al hun vragen en stelt vervolgens de juiste vragen om het bod duidelijk te formuleren en door te geven aan de eigenaar van het pand. De komende uren/dagen is deze onderhandeling jouw prioriteit. Ook wanneer er advocaten bij betrokken raken, ben jij het die de communicatie tussen alle partijen gaande houdt. 

 

Uiteindelijk ontmoet je een eigenaar die overweegt zijn huis te verkopen. Je gaat erheen om de eigenaar te ontmoeten, de woning te leren kennen en ook om te begrijpen waarom de eigenaar wil verkopen en hoe je hem het beste kunt helpen. Na de ontmoeting bereidt je een taxatie van het onroerend goed voor om aan de eigenaar te presenteren wanneer u hem woensdag opnieuw ontmoet. 

Wanneer de eigenaar op woensdag bevestigt dat hij wil verkopen, is de volgende stap een vraagprijs overeenkomen, alle eigendomsdocumenten verzamelen, een bemiddelingsovereenkomst tekenen, de fotograaf boeken, de beschrijving schrijven en het pand zo goed en snel mogelijk online zetten. 

 

Tijdens de week besteed je ook tijd aan prospectie. Het hebben van een goede, kwalitatieve vastgoedportefeuille is een belangrijk aspect van het makelaarschap. 

 

Aan het einde van de week is er ruimte om bij te praten met je collega's tijdens een drankje om samen de werkweek af te sluiten. 

 

Hier mag je op rekenen

Een dynamische werkomgeving en een fysiek, mentaal en financieel gezonde organisatie met een groei-mindset. Wij willen graag dat jij hier een belangrijke bijdrage aan levert. Daarnaast bieden wij ook:

  • Een arbeidscontract met vast salaris + een goede bonusregeling, of
    een contract op zelfstandige basis met een aantrekkelijke commissiestructuur  
  • Internationale marketingmiddelen en een support team gefinancierd vanuit de organisatie
  • Beschikking over een auto
  • Telefoon van de zaak
  • Innovatieve tools & systemen om efficiënt en kwalitatief te kunnen werken 

 

Dit ben jij

Jij bent een zelfstandige, energieke en met name servicegerichte persoonlijkheid die goed is in het luisteren naar de wens van jouw klant en het leggen en onderhouden van contacten en relaties.  Je werkt graag in teamverband en beschikt eveneens over:

  • Je beheerst de Engelse en de Portugese taal
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs
  • Je hebt een achtergrond binnen het vastgoed of de juiste instelling en competenties om direct aan de slag te kunnen gaan 

 

De organisatie

Wat begon als een gezellige vakantie in Portugal, mondde uiteindelijk uit in een dynamische organisatie binnen de makelaardij. Onderneemster Chantal Bruining werd net als vele anderen verliefd op de prachtige Algarve en opende in 2009 voor het eerst haar deuren voor Nederlandse klanten die een (tweede) huis in Portugal wilden kopen.

 

Inmiddels heeft Divine Home 3 kantoren in de Algarve (Albufeira, São Brás de Alportel en Moncarapacho) en 1 kantoor in de Alentejo (Mértola), maar ook een kantoor in Nederland. Binnen deze kantoren wordt gewerkt aan de verkoop van onroerend goed in Portugal, de verhuur ervan (via Portucasa) en alles wat daartussen zit. Dit wordt gedaan door een team van enthousiaste collega's met verschillende nationaliteiten, waaronder: Engels, Portugees, Nederlands en Belgisch.

 

Heb je belangstelling?

Ben je geïnteresseerd en herken je jezelf in het profiel? Mail dan je cv naar info@divine-home.eu. Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je contact opnemen met Chantal Bruining tel. +351 289 501 664.