Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt   Meer informatie

57 Resultaten: Villa / Algarve / São Brás de Alportel

Oude boerderij met 4 slaapkamers te renoveren in de buurt van S. Brás de AlportelReferentie: SVA687


Oude boerderij met veel potentieel om te restaureren, met 4 slaapkamers, 2 badkamers en garage, aan renovatie toe, maar de structuur is in goede staat. Land met fruitbomen en water put.

€ 248 000
MEER DETAILS

Charmante, typisch Portugese cottage. Volledig gerenoveerd in 2020 - São Brás de AlportelReferentie: SV1128


Gelegen in een landelijke omgeving en onderdeel van een klein dorp - Alportel - 4 km van het centrum van São Brás de Alportel . Rustig, zonder geïsoleerd te zijn en dichtbij alle voorzieningen. Het huis is volledig gerenoveerd in 2020 met behoud van alle traditionele kenmerken. De woning bestaat uit een op het zuiden gericht hoofdgebouw, traditionele bijgebouwen, een carport, geplaveide ingang en bestrating aan de voorkant en aan de zijkanten van het huis. Alles op een stuk grond van 1070 m2. Als u klaar bent om te verhuizen, dan is deze woning voor u.

€ 345 000
MEER DETAILS

Prachtige, gelijkvloerse villa met zwembad en grote tuinReferentie: SVP1140


Prachtige villa op een volledig omheind privéperceel met gemakkelijk te onderhouden tuin en zwembad. Deze gelijkvloerse villa heeft ook een grote garage en centrale verwarming. São Brás de Alportel ligt op zeer korte rijafstand en is tevens op loopafstand te bereiken. Goed gebouwd, handig op één niveau en goed onderhouden, deze villa is een ideaal vakantie- of woonhuis.

€ 495 000
MEER DETAILS

Turnkey project voor 2 slaapkamer villa met zwembad en garage in de heuvels bij S. Brás de AlportelReferentie: SVP1126


Geweldige kans om dit turnkey-project te kopen. Een moderne villa met 2 slaapkamers, 2 badkamers, zwembad en garage in een rustige landelijke omgeving op ongeveer 15 minuten rijden ten noorden van São Brás de Alportel.

€ 290 000
MEER DETAILS

Prachtige ruime onlangs gerenoveerde villa met 4 slaapkamers dichtbij São Brás de AlportelReferentie: SVP1122


Ruime 4 slaapkamer, 2 badkamer villa met niet-geregistreerd zwembad, waarvan de renovatie begin 2020 werd afgerond. Gebouwd tegen een heuvel biedt deze woning een prachtig uitzicht over het platteland en de heuvels, terwijl gelegen in een rustige omgeving en op slechts 5 minuten rijden van het centrum van São Brás de Alportel. Met centrale verwarming, zonnepanelen voor warm water en fotovoltaïsche panelen die zoveel elektriciteit opwekken dat de eigenaar terug verkoopt aan de leverancier. Dit kan uw perfecte vaste of vakantiewoning zijn.

€ 535 000
MEER DETAILS

Algarve stijl cottage vlakbij São Brás de AlportelReferentie: SV1099


Gerenoveerde cottage in Algarve-stijl, gelegen in een klein dorpje in de buurt van São Brás de Alportel, met twee slaapkamers en twee badkamers. De woning is gelegen op loopafstand van twee bars en op 5 minuten rijden van alle voorzieningen van São Brás de Alportel. De gerenoveerde woning met twee slaapkamers is instapklaar.

€ 210 000
MEER DETAILS

Vrijstaande villa met grond, om te renoveren - S. Brás de AlportelReferentie: SV1082


Vrijstaande villa met 7 slaapkamers, om te renoveren. Magazijn + garage. Redelijke algemene staat. Ongeveer 3 km van het centrum van São Brás de Alportel. Leidingwater en riolering in het gebied. Goed potentieel voor B&B.

€ 220 000
MEER DETAILS

Vrijstaande landelijke woning met terrein bij São Brás de AlportelReferentie: SV1068


Vrijstaande woning, met 3 slaapkamers en ruime woonkamer, gelegen net buiten São Brás de Alportel. De woning heeft een vlak perceel van bijna 2500m². Daarnaast beschikt het over een garage, die in gebruik is als berging / bijkeuken en een carport.

POA
MEER DETAILS
1 / 8 pagina's ga naar pagina nr
TOP

ZOEK UW WONING IN PORTUGAL