Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt   Meer informatie

14 Resultaten: Appartement / Tavira

Nieuwe appartementen met drie slaapkamers in het centrum van TaviraReferentie: SA1129-B


Nieuwe appartementen met drie slaapkamers in aanbouw in het centrum van Tavira, op loopafstand van winkels, restaurants, het treinstation en het historische centrum. De comfortabele appartementen hebben een hoge energielabel, terrassen en een garage in de kelder.

€ 270 000
MEER DETAILS

Nieuwe appartementen met twee slaapkamers in het centrum van TaviraReferentie: SA1129-A


Nieuwe appartementen met twee slaapkamers in aanbouw in het centrum van Tavira, op loopafstand van winkels, restaurants, het treinstation en het historische centrum. De comfortabele appartementen hebben een hoge energielabel, terrassen en een garage in de kelder.

€ 230 000
MEER DETAILS

Traditionele Quinta te koop in Tavira, AlgarveReferentie: HG-QTA1356


Traditoneel Portugese Quinta met 21 hectare grond te koop bij Luz de Tavira. Bestaande uit 4 slaapkamers, een zwembad en terras met uitzicht op zee, een bijgebouw, een klein gerenoveerd huisje met 2 slaapkamers en als extra nog 5 ruïnes voor eventueel wederopbouw. Zeer toegankelijk en in een uitstekende omgeving. Het huis heeft veel charme en is uniek in dit gebied. Zeer potentieel voor een landelijk toeristisch project / retraite.

€ 2 300 000
MEER DETAILS

Drie slaapkamer appartement op hoogste etage in TaviraReferentie: SA1038


Goed onderhouden appartement met drie slaapkamers / twee badkamers op de bovenste verdieping met uitzicht op zee en een groot privédakterras. Het appartement is gelegen in een woonwijk op loopafstand van het centrum van Tavira in de oostelijke Algarve. Het appartement beschikt over airconditioning, een eigen ondergrondse parkeerplaats en privéruimte op het dakterras.

€ 230 000
MEER DETAILS

Moderne drie slaapkamer appartement in het centrum van TaviraReferentie: SA1006


Stijlvol modern driekamerappartementen met ondergrondse parkeergarage en privé berging gelegen in het centrum van Tavira met alle voorzieningen op loopafstand.

€ 340 000
MEER DETAILS

Nieuwe 2e etage appartementen met terras, garage en zwembad in TaviraReferentie: SAP942-C


Gloednieuwe, luxe appartementen (3 slaapkamers / 2 badkamers) gelegen op de hoogte etage met zwembad, garage, terras en privé dakterras. De appartementen zijn gelegen in het centrum van Tavira op loopafstand van alle voorzieningen.

€ 380 000
MEER DETAILS

Nieuwe 1e etage appartementen met terras, garage en zwembad in TaviraReferentie: SAP942-B


Gloednieuwe, luxe appartementen (3 slaapkamers / 2 badkamers) met zwembad, garage, terras en privé dakterras. De appartementen zijn gelegen in het centrum van Tavira op loopafstand van alle voorzieningen.

€ 310 000
MEER DETAILS

Penthouse appartement met 2 slaapkamers, 2 badkamers en zwembad dichtbij TaviraReferentie: SAP919-E


Penthouse appartement op de tweede verdieping met 2 slaapkamers, 2 badkamers, privé terras en gemeenschappelijk zwembad in Luz de Tavira. Gelegen naast het natuurreservaat Ria Formosa, biedt dit appartement een ontspannen omgeving, terwijl nog steeds dicht bij alle voorzieningen en het uitgestrekte strand van Praia do Barril

POA
MEER DETAILS
1 / 2 pagina's ga naar pagina nr
TOP

ZOEK UW WONING IN PORTUGAL