Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt Meer informatie

Debora Silva

Debora Silva

Debora Silva

Managementassistent & Secretaresse


pt gb es

Ik hou van mijn werk, omdat het me in staat stelt georganiseerd en snel te denken en mijn collega's en klanten te helpen.

Hoe het allemaal begon

Ik ben geboren in Faro, Portugal, maar ben op 4-jarige leeftijd in Manchester, Groot-Brittannië, gaan wonen en daar opgegroeid. Uiteindelijk ben ik 10 jaar later teruggekomen naar de Algarve en sindsdien ben ik hier gebleven. Voor Divine Home had ik mijn bachelor in Talen en Communicatie afgerond aan de Universiteit van Faro en daarna werkte ik tijdens de zomer in een hotel als conciërge voordat ik in januari 2016 bij Divine Home begon.

 

Waarom ik van mijn baan hou

Ik vond het altijd geweldig om naar die series te kijken over het kopen, renoveren en weer verkopen van een huis en dat was iets waardoor ik echt geïnteresseerd raakte in onroerend goed, dus werken bij Divine Home gaf me die kans, maar het heeft me ook het plezier gegeven om mensen te kunnen helpen hun droom van het kopen van een huis hier in Portugal waar te maken. Als secretaresse op kantoor houd ik van mijn werk, omdat het me in staat stelt om georganiseerd te zijn, snel te denken en behulpzaam te zijn voor mijn collega's en klanten.

 

Als ik niet werk

Als ik niet werk, breng ik graag tijd door met mijn gezin. Ik heb een kleine baby, dus hij neemt al mijn aandacht in beslag als ik niet werk, maar als ik meer tijd heb, lees ik graag, kijk ik graag een serie of film, ga ik wandelen en reizen. In de zomer vind ik het ook heerlijk om naar het strand te gaan en te ontspannen bij het horen van de golven. Dat is een van de beste dingen aan de Algarve, we hebben het beste van twee werelden, het platteland en het strand, dicht bij elkaar.



Teruggebeld worden door Debora?