fbpixel
Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt Meer informatie

11 Resultaten: Woningen

Actieve B&B met 5 slaapkamers en zwembad met prachtig uitzicht in Alte op groot perceelLoulé

Referentie: SVP1781A


Vrijstaand landhuis met 5 en-suite slaapkamers, recent aangelegd zwembad en een prachtig uitzicht over het heuvelachtige landschap van Alte. Op dit moment in gebruik als B&B maar ook mogelijk als groot familiehuis. Gelegen op een perceel van bijna 1.3 hectare.

€ 995 000
MEER DETAILS

Boutique hotel met zwembad in de Golden TriangleLoulé

Referentie: SVP1571-A


Een zeldzame kans om een succesvol resort, met veel mogelijkheid tot uitbreiding, over te nemen in de prestigieuze Gouden Driehoek van de Algarve. De Algarve in Zuid Portugal is momenteel de populairste zonbestemming van Europa en het aantal toeristen groeit jaarlijks. Het goede klimaat, de fantastische stranden, uitgestrekte golfbanen en vriendelijke prijzen maakt dat de Algarve steeds populairder wordt bij internationale toeristen. De capaciteit erg hoog omdat er veel accomodaties zijn, terwijl het terrein erg overzichtelijk is.

€ 1 500 000
MEER DETAILS

Operationele kwekerij met diverse bebouwing ter overnameSilves

Referentie: ST1670A


Unieke mogelijkheid om een lopend bedrijf in de Algarve over te nemen. Bestaande uit twee percelen met kassenbouw en veel mogelijkheden voor uitbreiding en extra bebouwing. Uitstekend gelegen tussen Algoz en Silves, op een eigen bergtop, waardoor er rondom geweldige uitzichten zijn.

€ 595 000
MEER DETAILS

Volledige gerenoveerde quinta (2018) met 4 slaapkamers + annex met 2 slaapkamersAlbufeira

Referentie: SVP1676


Prachtige, volledig gerenoveerde quinta voorzien van 4 slaapkamers en een annex met 2 slaapkamers; perfect voor familie en vrienden of om te verhuren. Vanaf de quinta en de tuin is er prachtig uitzicht over het groene, natuurlijke landschap van Paderne. Zowel Paderne, als Albufeira, Loulé en Boliqueime liggen allemaal op korte afstand. De luchthaven van Faro ligt op circa 35 minuten afstand.

€ 995 000
MEER DETAILS

Volledig ingerichte en actieve B & B met 10 slaapkamersTavira

Referentie: SVP1650-A


Deze goedlopende B&B is gevestigd in een landhuis van wel 468m2. Een prachtige mix van luxe en comfort in een landelijke omgeving. Deze gerenoveerde school heeft 10 slaapkamers, 11 badkamers, een ruime ontbijtzaal, ruim terras met tuin en zwembad. Volledig ingericht, meubels, linnengoed etc inbegrepen. Het geheel is volledig omheind.

€ 1 500 000
MEER DETAILS

Typisch Portugese volledig gerenoveerde woning met verhuurmogelijkhedenLoulé

Referentie: SVP1648


Als u droomt van het runnen van uw eigen B & B en toeristische bedrijf in de prachtige heuvels van de Algarve, dan is dit uw unieke kans om een landgoed te kopen met hoofdgebouw en 3 aparte volledig zelfvoorzienende huisjes. Alte, is bekend om zijn typisch Portugese landschap, waterval, natuurlijke bron en zeer populair bij de lokale bevolking en het aantrekken van toeristen van over de hele wereld.

€ 825 000
MEER DETAILS

Groot zelfvoorzienend landgoed met woningen, stal en meren met mogelijkheid tot uitbreidingOdemira, Santa Clara-a-Velha

Referentie: SVP1626


Dit bijzondere landgoed van maar liefst 400.000 m2 is uniek in zijn soort vanwege de manier waarop het landgoed is opgezet. Een modern leven in balans met dier en natuur. Op dit landgoed kunt u een volledig off-the-grid leven leiden met alle hedendaagse luxe en tegelijkertijd zijn er volop mogelijkheden voor economische exploitatie. (zoals agri-toerisme, glamping, yoga retraite etc.) Het landgoed bevat 3 woningen die ieder hun eigen water-, riolerings- en elektriciteit voorzieningen hebben. Daarnaast is er de mogelijkheid voor uitbreiding.

€ 1 100 000
MEER DETAILS

5 huisjes met een totaal van 8 slaapkamers dicht bij Algoz, geweldige kans!Silves

Referentie: SVP1552


5 huisjes met een totaal van 8 slaapkamers op een perceel van 3152m² dicht bij Algoz. Verdeeld over 2 gebouwen waarvan 1 vrijstaand huis met 2 slaapkamers en het 2e gebouw dat bestaat uit 4 huisjes, 2 met 2 slaapkamers en 2 met één slaapkamer. De woningen hebben een verhuurvergunning en zijn momenteel voor lange termijn verhuurd. Geweldige kans!

€ 795 000
MEER DETAILS
1 / 2 pagina's ga naar pagina nr
TOP

ZOEK UW WONING IN PORTUGAL